برگزاری نخستین جلسه زیر کمیته های علمی- تخصصی حوزه صنایع غذایی

۰۶ بهمن ۱۳۸۸ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۵۲۸۱ اخبار شیرپوینت
تعداد بازدید:۱۷۷
نخستین جلسه زیر کمیته های علمی- تخصصی حوزه صنایع غذایی دانشگاه جامع علمی- کاربردی در روز دوشنبه مورخ 28/10/88 به همت مدیریت برنامه ریزی درسی و تامین منابع آموزشی برگزار گردید.
برگزاری نخستین جلسه زیر کمیته های علمی- تخصصی حوزه صنایع غذایی

نخستین جلسه زیر کمیته های علمی- تخصصی حوزه صنایع غذایی دانشگاه جامع علمی- کاربردی در روز دوشنبه مورخ 28/10/88 به همت مدیریت برنامه ریزی درسی و تامین منابع آموزشی برگزار گردید.

در این جلسه که متخصصان و متصدیان حوزه های مختلف صنایع غذایی از جمله غلات، آبمیوه و نوشابه، کمپوت و کنسرو، بازاریابی و فروش مواد غذایی، انبار و ذخیره سازی مواد غذایی، کنترل کیفیت و استاندارد مواد غذایی، شیر و فراورده های لبنی و گوشت و فراورده های گوشتی حضور داشتند، ضمن تشریح آموزش های علمی- کاربردی و قالب های آن، به پیشینه فعالیت های برنامه ریزی درسی دانشگاه در حوزه صنایع غذایی اشاره گردید.

همچنین هدف از شکل گیری زیر کمیته های علمی- تخصصی حوزه صنایع غذایی در مدیریت برنامه ریزی درسی و تامین منابع آموزشی، تدوین ساختار آموزش های مورد نیاز این حوزه و تدوین برنامه های درسی مرتبط بیان گردید.


نظر شما :